
סימאונה האריך חוזה באתלטיקו, דשאן יישאר בנבחרת
מאמן הקולצ'ונרוס שהגיע ב-2011 וסחף את הקבוצה לאליפות בעונה האחרונה, קיבל את הקרדיט עד 2024 במועדון. למרות ההדחה בשמינית גמר המונדיאל, דשאן ימשיך לאמן את צרפת. וגם: עדכונים על כל ההעברות
אלופת ספרד אתלטיקו מדריד הודיעה הערב (חמישי) על הארכת חוזהו של המאמן דייגו סימאונה עד קיץ 2014. בנוסף לסימאונה, המועדון הודיעה גם על המשך דרכם של כל אנשי הצוות המקצועי: עוזרי המאמן נלסון ויוואס והרנאן בוניוויסי, מאמן הכושר אוסקר אורטגה ומאמן השוערים פאבלו ורסז'ונה. סימאונה ישלים בקרוב עשור בתפקיד לאחר שמונה במקומו של גרגוריו מנסאנו בדצמבר 2011. הוא זכה עם הקולצ'ונרוס בשתי אליפויות (2013/14 ו-2020/21), הגיע פעמיים לגמר ליגת האלופות, זכה פעמיים בליגה האירופית והפך את הקבוצה למועמדת קבועה לאליפות בספרד.
#Simeone2024
— Atlético de Madrid (@atletienglish) July 8, 2021
Simeone and his coaching staff sign contract extensions until 2024.
What a way to start the season! pic.twitter.com/V6uD5R58x9
* למרות ההדחה הכואבת בשמינית גמר היורו בדו קרב פנדלים מול שווייץ, דידייה דשאן ימשיך בתפקידו כמאמן נבחרת צרפת ויוביל אותה למונדיאל 2022 - כך הודיע יו"ר ההתאחדות הצרפתית, נואל לה-גראה. דשאן, ששימש כקפטן נבחרת צרפת בזכיות שלה במונדיאל (1998) וביורו (2000), מונה למאמן הכחולים בקיץ 2012, ומאז הספיק להוליך אותם לגמר יורו 2016 הביתי, ולזכייה במונדיאל 2018 ברוסיה. לה-גראה אמר ל"לה פיגארו": "הרצון שלו להמשיך חזק מאוד, וגם שלי. לא היה ויכוח בנושא. יש לי הערכה רבה כלפיו, ואני חושב שהוא מחזיר את זה לי ולהתאחדות".
Didier Deschamps WILL remain France manager despite their #EURO2020 disappointment, says FFF president Noel Le Graet pic.twitter.com/nC7eGSGaJD
— Goal (@goal) July 8, 2021
* מילאן הודיעה על רכישתו של סנדרו טונאלי מברשיה. הקשר בן ה-21 שיחק כמושאל בשורות הרוסונרי אשתקד, כעת החתימה אותו לשלוש שנים תמורת 17 מיליון יורו.
* ניקלאס דורש, שהצטיין בנבחרת הצעירה של גרמניה שזכתה ביורו הקיץ, עבר רשמית לאוגסבורג ששילמה 7 מיליון יורו לגנט. הקשר, ששיחק בסך הכול עונה אחת בקבוצה הבלגית, חתם עד 2026 בקבוצתו החדשה.
* קריסטל פאלאס רכשה מרדינג את מייקל אוליסה תמורת 8 מיליון ליש"ט. הקשר בן ה-19 חתם לחמש שנים.