
טרגדיה: שחקן נבחרת פנמה נרצח בסמוך לביתו
הלם בפנמה: אמילקר הנריקס, שייצג את נבחרתו במוקדמות המונדיאל לפני כשבועיים, נורה מחוץ לביתו. להנריקס 75 הופעות במדי הנבחרת הלאומית, איתה זכה בגביע הסודאמריקנה ב-2009
טרגדיה בפנמה: הקשר אמילקר הנריקס אשר ייצג את נבחרתו במוקדמות המונדיאל לפני כשבועיים, נרצח הלילה (בין שבת לראשון) בעיר קולון. על פי הדיווחים, הנריקס בן ה-33 עזב את ביתו ביחד עם שניים מחבריו, כשרגע לפני שנכנס למכוניתו אלמוני ירה לכיוונם אש חיה, שהרגה אותו במקום.
ההודעה הרשמית של ההתאחדות הפנמית:
Lamentamos en lo más profundo la muerte de nuestro seleccionado nacional Amílcar Henríquez. Dios reciba tu alma Mickey. pic.twitter.com/JaODnBH1kK
— FEPAFUT (@fepafut) April 16, 2017
נשיא פנמה, חואן קרלוס ורלה, צייץ בטוויטר: "אנחנו מגנים בכל תוקף את הרצח של אמילסאר הנריקס. נעשה את כל המאמצים ונשקיע את המשאבים על מנת לתפוס את האחראיים לאירוע". הנריקס היה שחקן ותיק בנבחרת פנמה וערך 75 הופעות במדים הלאומיים. ב-2009 הוא זכה בסנטרואמריקנה עם הנבחרת הלאומית. בנוסף, הוא זכה בשתי אליפויות בפנמה (2004, 2008) עם אראבה יונידו, הקבוצה בה שיחק בימים אלה.