
מסתבך: אופ''א פתחה רשמית בחקירה נגד ניימאר
בהתאחדות הכדורגל האירופית לא אהבו את ההשתלחות של הברזילאי של פ.ס.ז' בשופטי ה-VAR אחרי ההדחה מול מנצ'סטר יונייטד בשמינית גמר האלופות. הוא צפוי להיענש ולספוג קנס והשעייה
אופ"א הודיעה היום (רביעי) שהיא תחל בחקירה כנגד ניימאר, זאת בעקבות תגובתו של הברזילאי של פריס סן ז'רמן למאורעות הגומלין מול מנצ'סטר יונייטד בליגת האלופות ואמירותיו כנגד השופטים שלטענתו הובילו להדחה הכואבת.
BREAKING: Neymar investigated by UEFA over comments after PSG defeat to Man Utd https://t.co/CPPZH2EiTx pic.twitter.com/SvgMGGtXjc
— Mirror Football (@MirrorFootball) March 13, 2019
כזכור, ניימאר כתב בזעם אחרי הפנדל שהדיח את קבוצתו: "זו בושה, מציבים ארבעה אנשים שלא מבינים כלום בכדורגל להיות אחראים על ה-VAR. לא היה שם פנדל, איך זאת יד אם זה פגע לו בגב, לכו תז***יינו". הדבר לא השאיר לארגון יותר מדי מקום לספק, כאשר אם יבחרו להענישו הוא צפוי לספוג קנס כבד ואף להיות מושעה ממספר משחקים. למי ששכח, נזכיר כי השופט דאמיר סקומינה, כזכור, שרק כדור עונשין מכריע למנצ'סטר יונייטד לאחר שפרסנל קימפמבה נגע בכדור בידו. בעקבות השריקה ולאחר השער של מרקוס רשפורד הצרפתים הודחו בשמינית גמר ליגת האלופות.