
מנדז'וקיץ' וקייליני לא בסגל, דה יונג כשיר באייאקס
אלגרי יצטרך להסתדר ללא הבלם והחלוץ בגומלין רבע גמר האלופות מחר ב-22:00 בעקבות פציעות. מנגד, קשר ההולנדים החלים ויוכל לשחק. טן האח בטוח: ''יכולים להתגבר על כל מכשול''
אחרי ה-1:1 באמסטרדם תארח מחר יובנטוס את אייאקס במסגרת גומלין רבע גמר ליגת האלופות (שלישי, 21:00). הקבוצה של מסימיליאנו אלגרי, שהגיעה לגמר ליגת האלופות ב-2015 ו-2017, הפסידה בסוף השבוע 2:1 לספאל בליגה כשרבים מכוכביה - ובראשם כמובן כריסטיאנו רונאלדו - מקבלים מנוחה ולא משחקים בכלל.
בשורות הגברת הזקנה היו מודאגים מכך שג'ורג'ו קייליני לא הצליח לסיים את האימון ובסופו של דבר הוחלט שלא להכניסו לסגל. גם מריו מנדז'וקיץ' לא כשיר במאת האחוזים והוא נותר מחוץ לסגל. מרטין קאסרס ומאתיה פרין ימשיכו להיעדר, כך גם חואן קוודראדו שכלל אינו חלק מרשימת השחקנים של יובה לצ’מפיונס. דוגלאס קוסטה שהתלונן על כאבים בשבוע האחרון ערך אימון מלא ויעמוד לרשותו של מסימיליאנו אלגרי. מנגד, אייאקס תצטרך להתמודד עם חסרונו של ניקולס טאליאפיקו המוצהב, אך תהנה מהעובדה שפרנקי דה יונג שנפצע בניצחון מול אקסלסיור בליגה, כשיר ויוכל לקחת חלק במשחק הכל כך חשוב עבור ההולנדים שרוצים את הכרטיס לחצי הגמר.
The #GETREADY for #JuveAjax!
— JuventusFC (@juventusfcen) April 15, 2019
https://t.co/Pf4i4tnuz9#UCL #ForzaJuve pic.twitter.com/MB85iub9hi
מאמן יובה מסימיליאנו אלגרי אמר: "התוצאה של המשחק הראשון לא שווה כלום, נצטרך לשחק באותה אינטנסיביות כמו ששיחקנו מול אתלטיקו. יש לנו המון כבוד להגנת אייאקס, זה יהיה משחק פתוח. יש סיכוי שמנדזוקיץ' לא ישחק, יש לו בעיה בברך והוא לא התאמן באופן סדיר. עכשיו אני צריך להחליט מי כן ישחק - ג'אן, דיבאלה או אף אחד מהם. עד מחר לא אקבל החלטה. לרונאלדו יש לו יכולות מדהימות, אבל האם הוא יהיה הקפטן? לא. דיבאלה ילבש את הסרט אם ישחק או בונוצ'י".
הקשר אמרה ג'אן הוסיף: "מאז שהגעתי ליובנטוס הבנתי את החשיבות של זכייה בליגת האלופות. אנחנו רוצים לנצח, אבל לא יהיה משחק קל. יש לנו המון כבוד לאייאקס, אבל אין בנו פחד. נבוא באותה גישה שהגענו למשחק נגד אתלטיקו. אנחנו רוצים להבקיע ולנצח ויודעים שאנחנו יכולים לעשות זאת. מבחינה אישית אני מרגיש שהחלמתי מהפציעה מול מילאן, אני מוכן למשחק מחר. אלגרי? מאמן נהדר. כולם ראו למה הוא מסוגל במהלך הקריירה שלו, כל משחק חשוב לו".
is here! #UCL #juvaja pic.twitter.com/eCJFPW8Fy4
— AFC Ajax (@AFCAjax) April 15, 2019
מאמן אייאקס אריק טן האח אמר: "לא נציב שמירה אישית על כריסטיאנו רונאלדו. יובנטוס פייבוריטית, במיוחד אחרי התוצאה באמסטרדם. אם נשחק טוב, אנחנו יכולים להתגבר על כל מגבלה. אני מלא ביטחון עצמי בגלל הצורה בה אנחנו משחקים ומתאמנים". השוער אנדרה אונאנה סיכם: "אני מלא ביטחון בסיכוי שלנו לעבור שלב. אנחנו טובים ואני מוכן לכל פנדל שייבעט לעברי. נולדתי מוכן. זו עונה טובה בשבילנו, אבל יש הרבה דברים שנותרו לנו לעשות, עוד הרבה משחקים. אני לומד מכל משחק".