
מוכן לקופה אמריקה: צמד למסי ב-1:5 על ניקרגואה
האלביסלסטה נראו טוב במשחק ההכנה לקראת אליפות דרום אמריקה, הפרעוש פתח עם שער ענק (37) והכפיל בחלוף דקה אחת בלבד. צמד גם ללאוטרו מרטינס. 0:3 לאורוגוואי על פנמה
אם למישהו היה ספק, ליאונל מסי מוכן ומזומן לקופה אמריקה. הפרעוש הבקיע הלילה (בין שישי לשבת) צמד בניצחון 1:5 של ארגנטינה על ניקרגואה, במשחק ההכנה האחרון של האלביסלסטה לפני משחק פתיחת הגביע היבשתי ב-16 בחודש מול קולומביה.
#Amistoso - #SelecciónMayor
— Selección Argentina (@Argentina) June 8, 2019
@Argentina 5 (Lionel Messi x2, Lautaro Martínez x2 y Roberto Pereyra) - #Nicaragua 1 (Juan Barrera)
Final del encuentro en el estadio San Juan del Bicentenario. ¡#VamosArgentina ! pic.twitter.com/3nbDhf5So2
הפרעוש הרשית פעמיים תוך דקה (37 ו-38) מול הנבחרת החלשה ממרכז אמריקה, לפני שהוחלף במהלך ההפסקה. לאוטרו מרטינס כבש צמד משלו (63 ו-73) לפני שרוברטו פריירה קינח (81). חואן בררה (91) כבש שער כבוד. כאמור, את הטורניר הגדול של היבשת תפתח ארגנטינה מול קולומביה ב-16 ביוני. לאחר מכן היא תפגוש בבית גם את פרגוואי וקטאר.
* גם אורוגוואי ערכה את משחק ההכנה היחיד שלה לקראת הקופה אמריקה כשאירחה את פנמה ונהנתה משער של מקסימילאנו גומס בדקה ה-19 כדי לרדת להפסקה ביתרון. במחצית השנייה לואיס סוארס עלה מהספסל בדקה ה-63 והכפיל כעבור 6 דקות, ופדריקו ואלוורדה, שבעצמו נכנס כמחליף בתחילת המחצית השנייה, קבע את תוצאת המשחק בדקה ה-79.