
דיווח: ''אופ''א קבעה - יובנטוס מול ליון ב-8 באוגוסט''
ברדיו מונטה קרלו דווח שנקבע התאריך של מפגש הגומלין בשמינית גמר ליגת האלופות. יובנטוס אישרה: פאולו דיבאלה החלים מנגיף הקורונה. רשמית: הליגה הטורקית תחזור ב-12 ביוני, הסרבית ב-30 במאי
בשורות חיוביות מצרפת: ברשת RMC (רדיו מונטה קרלו) מדווחים היום (רביעי) כי המשחק בין יובנטוס לליון במסגרת גומלין שמינית גמר ליגת האלופות נקבע על ידי אופ"א ל-8 באוגוסט בטורינו. כזכור, במשחק הראשון ליון הפתיעה את כריסטיאנו רונאלדו וקבוצתו כשניצחו 0:1 בצרפת. מיד לאחר מכן צפויים להתחיל משחקי רבע הגמר, והגמר מתוכנן להתקיים בסוף אוגוסט באיסטנבול. בנוגע לקבוצה הצרפתית השנייה שנמצאת במפעל, פריס סן ז'רמן, שכבר העפילה לרבע הגמר, השאיפה היא לקיים את המשחק הראשון שלה בשלב שמונה האחרונות ב-10, 11 או 12 באוגוסט.
* רשמית: פאולו דיבאלה נמצא שלילי בבדיקת הקורונה האחרונה שביצע, והחלים סוף סוף, אחרי חודש וחצי שהיה חולה. באתר הרשמי של יובנטוס נכתב: "דיבאלה עבר שתי בדיקות קורונה שהוכיחו כי החלים מהנגיף לחלוטין, ומעכשיו השחקן יוכל לצאת מהבידוד". השחקן כתב בחשבון האינסטגרם שלו: "הפנים אומרות הכל. סופסוף החלמתי מ-COVID 19!".
* הליגה הטורקית חוזרת. יושב ראש ההתאחדות הצהיר היום שתאריך הקאמבק של הסופר-ליג יהיה ה-12 ביוני ואמר: "אנחנו מכוונים להשלים את כל העונה, בתמיכת כל מוסדות המדינה". התכנית של ההתאחדות היא לרכז את כל המשחקים באנטליה - כל קבוצות הליגה הבכירה ואולי גם ליגת המשנה, יגיעו לעיר הנופש ושם יתקיימו כל המשחקים עד סיום העונה - ללא קהל כמובן. אנטליה מארחת מדי חורף עשרות קבוצות למחנות אימונים והמתקנים שלה עומדים בכל הדרישות. בנוסף הצהיר נשיא ההתאחדות שהוא בטוח שאיסטנבול תהיה ערוכה לארח את גמר ליגת האלופות באוגוסט.
The Turkish football league has set a date for the season to return https://t.co/29ykvb3Qx8
— Indy Football (@IndyFootball) May 6, 2020
* בסרביה הודיעו על חזרת הליגה, בה משחק ביברס נאתכו במדי פרטיזן בלגרד, ב-30 במאי. ההתאחדות הסרבית החליטה שלא יהיו יורדות השנה, כך שבשנה הבאה הליגה תכלול 18 קבוצות. מדובר בחדשות מצוינות לקשר פרטיזן בלגרד וקפטן נבחרת ישראל, ביברס נאתכו.
* 14 מ-16 הקבוצות בליגה הבכירה בפולין עברו בדיקות קורונה וקיבלו אישור להתחיל להתאמן. עדיין סימן שאלה לגבי שתיים נוספות. בכל מקרה הליגה תצא לדרך ב-29 במאי.