
טורניר גמר הסבב: מדבדב בחצי הגמר, ניצח את דג'וקוביץ'
הרוסי רשם 3:6, 3:6 מרשים על המדורג 1 בעולם במסגרת הטורניר היוקרתי בלונדון. 'נולה' יהיה חייב לנצח במחזור הנעילה את זברב כדי לעלות גם כן לשלב הבא - זאת אחרי שהגרמני ניצח את שוורצמן שהודח
טורניר גמר הסבב הנערך בלונדון, נמשך היום (רביעי) עם המחזור השני בבית א'. דניל מדבדב עלה לחצי הגמר לאחר שניצח בצורה מרשימה את המדורג 1 בעולם נובאק דג'וקוביץ'. הסרבי ייאבק ביום שישי מול סשה זברב על המקום השני מהבית בחצי הגמר. מוקדם יותר זברב השיג ניצחון ראשון על חשבון דייגו שוורצמן, שהפסיד בפעם השנייה ואיבד סיכוי להעפיל לשלב הבא.
Medvedev wins the group
— ATP Tour (@atptour) November 18, 2020
Schwartzman is eliminated from contention
The winner of Djokovic v Zverev will advance to the semi-finals.#NittoATPFinals pic.twitter.com/vg6TC6aPO8
מדבדב הרוסי (4 בעולם) שמר על מאזן מושלם בבית המוקדם וגבר 3:6, 3:6 על המדורג 1 בעולם תוך שעה ו-21 דקות בלבד. הוא שבר את ההגשות של 'נולה' פעמיים בסט הראשון ועלה ל-0:3 מהיר בפתיחת המערכה השנייה. דג'וקוביץ' לא הצליח גם בסט השני לשבור את ההגשות של יריבו, שטייל ל-3:6 קליל. זברב, הגרמני המדורג 7, ניצח 3:6 את המערכה הראשונה אחרי 40 דקות, בשנייה הפסיד 6:4 לאחר 54 דקות של טניס, אך השלים 1:2 עם 3:6 ב-39 דקות במערכה השלישית.