
סולשיאר מרוצה: ''זה הזמן הטוב ביותר להגיע לאנפילד''
מנצ'סטר יונייטד חזרה לפגרת הפרמייר ליג לראשונה מאז ספטמבר 2017, כאשר ביום ראשון היא תפגוש את ליברפול לקרב ענקיות: ''זה יהיה מבחן של אופי ואיכות''. כובש השער פוגבה: ''זה הרגע הגדול שלנו''
שלוש שנים וחצי חלפו מאז הפעם האחרונה שאוהדי מנצ'סטר יונייטד ראו את קבוצתם בפסגת הפרמייר ליג. אמש (שלישי) זה קרה שוב, אחרי ה-0:1 של השדים האדומים בברנלי, שהעניק להם את המקום הראשון (36 נקודות) על חשבון ליברפול (33) - אצלה הם יתארחו ביום ראשון לקרב ענקיות. ואם זה לא מספיק, לא פחות מ-2,795 ימים עברו מאז הפעם האחרונה בה יונייטד הייתה בשלב כזה של העונה בפסגה האנגלית.
המאמן אולה גונאר סולשיאר התייחס ליריבה הבאה: "לליברפול היו שלוש עונות מדהימות, אבל אנחנו מוכנים וגם מתרגשים לקראת המשחק הזה. אנחנו רעבים לניצחון מולה. זה יהיה מבחן גדול, מבחן של אופי ושל איכות. פוגבה? תמיד אמרתי שהוא שחקן חשוב לנו. הוא דמות חיובית מאוד בחדר ההלבשה, הוא אלוף עולם, דוגמא למופת. אנחנו רואים כרגע את הגרסה הכי טובה של פול".
Morning, Reds #MUFC #BURMUN pic.twitter.com/r1TZSzhYhq
— Manchester United (@ManUtd) January 13, 2021
כובש שער הניצחון, פול פוגבה, סיכם: "ידענו שהמשחק הזה יהיה קשה מאוד, אבל כמובן שרצינו לנצח. זה לא קל לשחק כאן, אבל השגנו את שלוש הנקודות ואנחנו מאושרים. עדיין יש עוד דרך ארוכה. ידענו שאם ננצח את המשחק הזה נגיע לקרב מול ליברפול כשאנחנו בפסגה. עכשיו אנחנו צריכים לשמור על קור רוח, זה הרגע הגדול שלנו. זה יהיה משחק נהדר עבור כולם. השער של מגווייר שנפסל? זה היה צריך להיות מאושר, בוודאות. לא יודע מה קרה שם בדיוק, זה היה שער יפה והשופט החליט שהוא צריך להיפסל. החלטה מוזרה, אבל לפחות סיימנו עם התוצאה שרצינו".