
נאפולי גברה 0:1 על טורינו והתבססה במקום השלישי
אחרי שאיבדה סיכוי לזכות באליפות, פביאן רואיס (73) פיצה על החמצת פנדל של לורנצו אינסינייה וסידר לקבוצה מדרום איטליה שלוש נקודות חשובות. לאציו ניצחה 0:2 את סמפדוריה והתבססה במקום החמישי
המחזור ה-36 באיטליה באיטליה נמשך היום (שבת) עם שלושה משחקים. במשחק הראשון נאפולי ניצחה 0:1 בטורינו והתבססה במקום השלישי. מאוחר יותר לאציו ניצחה את סמפדוריה 0:2 והתבססה במקום החמישי בטבלה, כאשר ססואולו ואודינזה נפרדו ב-1:1.
.@en_sscnapoli wins in Turin @FabianRuiz scores the winning goal #TorinoNapoli #SerieA #WeAreCalcio pic.twitter.com/bJrCZXYX6X
— Lega Serie A (@SerieA_EN) May 7, 2022
טורינו - נאפולי 1:0
אחרי מחצית ראשונה מאופסת ללא אירועים מיוחדים, בדקה ה-60, בעקבות עבירה בתוך רחבת המארחים, קפטן נאפולי, לורנצו אינסיינה, באחד המשחקים האחרונים שלו במדים התכולים לפני מעברו הצפוי לטורונטו מה-MLS, ניגש אל הנקודה הלבנה אך נעצר אצל אטריט ברישה. 13 דקות לאחר מכן, השוער האלבני כבר לא יכול היה לעצור את הבעיטה החזקה של הקשר הספרדי, פביאן רואיס שבתום מהלך אישי מרשים העלה את הנאפוליטנים ליתרון 0:1. בעקבות הניצחון, הקבוצה של לוצ'יאנו ספאלטי עשתה צעד משמעותי להבטחת המקום השלישי, כשהגדילה את הפער מיובנטוס שדולקת אחריה לארבע נקודות לאחר ההפסד של הביאנקורי אתמול לגנואה. מנגד, טורינו, שלא נמצאת בסכנת ירידה, נותרה עם 47 נקודות בטבלה.
One goal for each half: the game ends -!#LazioSamp #SerieA #WeAreCalcio pic.twitter.com/Fxxd5vMNP5
— Lega Serie A (@SerieA_EN) May 7, 2022
לאציו - סמפדוריה 0:2
הקבוצה של מאוריציו סארי עשתה צעד משמעותי לעבר הבטחת את המקום החמישי והכרטיס לליגה האירופית בעונה הבאה. פטריץ' העלה את הנשרים ליתרון 4 דקות לסיום המחצית הראשונה ולואיס אלברטו, שבישל את הראשון, סגר עניין (59). בעקבות הניצחון, הפער של לאציו מפיורנטינה השביעית עומד על 6 נקודות, כאשר לרומאים יש משחק עודף. סמפדוריה עדיין לא הבטיחה השארות והיא עם 5 נקודות יותר מהקו האדום.
ססואולו - אודינזה 1:1. לססואולו: ג'אנלוקה סקמאקה (6), בראם נאוטינק (77).