
פפ: ''ההיסטוריה לא לטובתנו, נצטרך לשחק יוצא דופן''
מאמן מנצ'סטר סיטי מוכן לחצי הגמר הראשון מול ריאל מדריד בליגת האלופות מחר (שלישי, 22:00): "אומרים שיש להם מזל, אבל האיכות שלהם גבוהה''. סטרלינג: ''הקאמבקים שלהם? זה כבר חלק מהעבר בשבילנו''
שתי עונות אחרי שהדיחה את ריאל מדריד בשמינית גמר ליגת האלופות (1:2 בחוץ לפני הקורונה ו-1:2 בבית כמעט חצי שנה לאחר מכן), מנצ'סטר סיטי תארח מחר (שלישי, 22:00) את הבלאנקוס למשחק הראשון בשלב חצי הגמר. פפ גווארדיולה, שלא זכה בליגת האלופות מאז 2011 ונעצר בעונה שעברה בגמר, יקווה לחזור לשם על חשבון אחד מסמלי המפעל, קרלו אנצ'לוטי שהניף את הגביע עם האוזניים הגדולות פעמיים כשחקן ועוד שלוש פעמים כמאמן. קייל ווקר וג'ון סטונס לא נכחו באימון המסכם של הסיטיזנס וצפויים להיעדר בשל פציעה.
המאמן פפ גווארדיולה אמר לקראת המשחק: "זה כבוד להיות כאן בחצי הגמר מול ריאל מדריד וקבוצות כמו ברצלונה, באיירן, ליברפול. הן היו כאן הרבה פעמים, אנחנו היינו בשנים האחרונות. זה כבוד להיות כאן. ננסה לעשות שני משחקים טובים, מחר הוא הראשון ונראה מה יהיה בשבוע הבא. זה כבוד להיות כאן בחצי הגמר מול ריאל מדריד וקבוצות כמו ברצלונה, באיירן, ליברפול. הן היו כאן הרבה פעמים, אנחנו היינו בשנים האחרונות. זה כבוד להיות כאן. ננסה לעשות שני משחקים טובים, מחר הוא הראשון ונראה מה יהיה בשבוע הבא".
.@sterling7's thoughts on the #UCL #ManCity pic.twitter.com/NRExWdoavk
— Manchester City (@ManCity) April 25, 2022
גווארדיולה סיכם: "כל משחק אנחנו מנצחים בליגת האלופות עושה אותי מאושר, גם אם זה בשלב הבתים. לא הייתי אומר זאת תהיה אכזבה אם לא נעפיל לגמר, אני מכבד את השחקנים שלי ואת ריאל מדריד. זה עסק קשוח לכולם. בתחילת העונה הייתי חותם על ההגעה לחצי הגמר. בסוף זה 11 שחקנים מול 11 שחקנים וכדור אחד, האיכויות שלהם וההחלטות שלהם הם מה שיכריעו את המשחק. קרלו אנצ'לוטי ואני לא ננצח, השחקנים ינצחו. האם אני מסופק מחצי גמר? אני אף פעם לא אסתפק ותמיד אחפש את המטרה הבאה. אנחנו יכולים לנצח את ריאל מדריד, צריכים להישאר ביחד".
החלוץ ראחים סטרלינג, שכבש העונה 14 שערים ובישל שישה נוספים וינסה להוביל את קבוצתו גם מחר, הוסיף: "הקאמבקים של ריאל? זה כבר חלק מעבר. אנחנו מסתכלים על עצמנו ונבוא הכי מוכנים שאפשר כדי לנסות לעבור אותם. כרגע אני שמח לשחק ולתרום. זה הדבר הכי חשוב. בנזמה? שחקן טופ, הוא שיחק ברמה גבוהה כל כך הרבה זמן. מקצוען פשוט מדהים. כל שנה מחדש זה אתגר. זה התואר שלא זכינו בו ואנחנו מתרכזים בזה. זוהי תחרות מיוחדת, כל שחקן צעיר רוצה להיות במעמדים האלו. כל פעם שאני משחק אני עושה את המיטב. המוזיקה והאווירה של ליגת האלופות הם תמיד מיוחדים".